There's nothing really i can say, but "sorry mate" and walk away

Ibland får jag en så stark känsla att bara ge upp, om jag inte hade min stolthet (samt London-resan, Maria kommer hit, mamma kommer hit, måste betala av datorn etc etc) så hade jag fan gjort det...ibland orkar jag inte o vill gråta, men kan inte...ungarna kan vara så sjukt kaxiga o jag säger åt de så många gånger så jag orkar inte!!! O JAG HATAR NÄR BARN TJAFSAR EMOT O INTE BARA KAN ACCEPTERA NÅT!!!!! Känner mig så sur så sur!!!
Men ska åka upp till Scarborough på fredag, kommer dock inte komma fram förräns efter 23, men det skiter jag fullständigt i! Även om jag måste sova på tågstation bryr jag mig inte..jag ska åka till mitt älskade Scarborough på fredag, träffa min älskade mor o syster, bitcha hela helgen över mitt jobb, pubba tills jag dör (nej..bara nästan..o nu har jag bestämt mig..jag ska dricka tills jag blir full,,inte bara en ynka öhl..nej!), o ta det lugnt..men det värsta är att jag inte kan slappna av helt, de finns alltid fastetsade i mitt minne..gaah! orkar inte!!
Nej...från o med idag blir det nedräkning o mitt "happy place", (som förövrigt är Kärrsvedsvägen med min familj o mina kompisar, samt bev o mamma scan.)
5 timmar och 3 dagar.

Pubba!!

Fick nyss otroligt bra nyheter!!
När jag åker upp till Scarborough o hälsar på mor o syster ska syster bjuda mig att bo på B&B o ska så ska vi ut o pubba på lördagskvällen! Åh vad jag har längtat till pubben!  Att öhla, att bara ha trevligt, att sitta i en pub o bara vara någorlunda social...o äntligen få slappna av o dricka lite....ni kanske tycker jag låter fjortis, alt. alkoholistisk (ord?) men det här är mig, det är vad jag känner, vad jag vill. Det är inte precis så jag planerar att bli aspackad..för många orsaker:
Är med syster
Åker "hem" dagen efter
Ska poppa-förbi vid kyrkan dagen efter

Så som ni ser är det inte det ultimata att försöka efterapa studentkvällen med kulturarna..som var första gången jag blev riktigt full, kommer inte ihåg så mycket, men dock kommer jag ihåg att skrek till Astri att jag älskade henne, inte kunde gå rakt, skrattade som bara en Lisa kan göra, full eller ej, samt såg en bild efteråt som jag absolut inte kommer ihåg där jag tror att jag försökte efterhärma billie joes jesusimitation på korset ahha.
Jaja..nog med underbara minnen.
Älskar er alla, hoppas ni vet hur mycket!!

Matte tjalalala, matte tjalalala!

Snart bär det iväg till min tredje matte lektion..o jag kan erkänna att jag börjar tycka om matte nu, fast NI vet hur mycket jag hatade matte c..
jaja..ska hoppa in i duschen o göra mig fin :)

I need a flipping hobby!

B-O-R-E-D!! Jag har inget att göra, ingen att prata med heller...gud ge mig lite social kontakt! nån jag faktiskt tycker om att prata med, o som är rolig, söt, intressant etc..jag begär inte mycket!!
Ska inte hämta ungarna förräns om 1.5 timme, aldrig har jag velat hämta upp dem så mycket, men tro mig, den känslan försvinner så fort vi är hemma igen.
Jag saknar Ludvika, jag saknar Sverige, jag saknar SPKU, jag saknar Högbergsskolan, jag saknar min familj, jag saknar NLT, jag saknar Hemköp, jag saknar Åhlens, jag saknar pizza, jag saknar Gonäs!!!!

Så duktig så....

har jag varit. Har inte lyssnat på en kärleks/romantisk sång sen mitt senaste blogginlägg, o det visar sig vara mycket svårt då alla band jag tycker om är helt jävla besatta av kärlek! Gud...det finns andra viktiga saker i livet (fortfarande lite bitterfitta symptom :P)
Men eftersom ingen är perfekt har jag fått lite london-kille återfall, men det kan jag ju fortfarande ha, bara jag ligger öågt med det.

O helt otroligt goda nyheter för mig, efter en månad av att inte ha träffat nån kompis ska jag äntligen träffa en kompis som faktiskt typ bor 10 minuter ifrån mig..han ska visa mig en genväg in till stan, men det blir bara så skönt att träffa nån jag känner lite o kunna vara social!

Har storslagna planer på att åka till London antingen 25-26 oktober eller 1-2 november, måste först höra med my peeps om när de jobbar o så. När jag är där vill jag också skaffa min tatuering, vad vet jag inte än, men Joe ska nog göra den på mig iaf...så nu har jag en månad på mig att komma på nåt som jag älskar o aldrig kommer ångra..hmm,..svårt! först hade jag tänkt skriva min brorsdotters namn, men då blev jag att tänka på avundsjuka, först o främst bland de andra barnen i familjen, samt mina framtida barn. jaja..får fundera vidare.

Who the fuck's Arctic Monkeys?

Jag måste ha missat att kolla i kalendern idag då det verkar ha varit "Ignorera Lisa Dagen". Typ alla jag har pratat med på msn eller facebook har antingen inte svarat o sen gått offline, eller så har de skrivit en mening o sen inget mer. Min familj har varit de som firat den mest då jag ringde länge länge inget svar, skickade sms till min syster inget svar..o öppnade konversation med min bror på msn..inget svar (tog typ 15 minuter, då jag fick ett "vänta".
På min promenad till skolan för att hämta ungarna, lyssnandes på ipoden insåg jag en sak..typ 80% av min ipod består av kärlekslåtar, inte såna där mes-kärleks-låtar alá Backstreet Boys o sånt shit..men typ låtar som handlar om tjejer eller killar o kärleken därimellan, även olycklig kärlek. Så jag har bestämt mig att "bojkotta" dessa låtar ett tag, o bara lyssna på de 20% som handlar om nåt annat än töntig, mesig kärlek (the bitterfitta is in the house)
Detta blir en stor förändring för mig då romantik o kärlek har varit det bästa jag vet! men icke mer!! (iaf inte på väldigt länge)
Ni får gärna tro att jag överdriver, är super bitter bla bla...det må så vara (har ju redan erkänt bitterfitta-grejen) men det skiter jag i! För nu har jag helt enkelt fått nog! Jag ska fan börja njuta av att vara singel o flörta! (men om jag måste erkänna är det bara en jag vill flörta med *suck*)
So from now on kommer ni (förhoppningsvis) se the new and all improved Lisa, singel o redo för mingel (haha) nej men singel o redo att njuta. Men förbered er också på att höra små "kärleksförklaringar" mot London-killen (tänker inte komma över honom, bara vänta o njuta!

Wank tuesday

Kunde inte drömma i natt. Det var bara tomt, helt tomt! Helt enkelt för att jag inte längre har några drömmar då mina drömmar OCH mitt hjärta OCH min själ försvann igår. Och alla vet att man inte kan drömma när man inte har något av dem. Förhoppningsvis får jag snart tillbaka dem då livet inte är roligt eller värt nåt om man saknar dem.
På nåt sätt skulle det vara lättare om han hade sagt "jag hatar dig och vill inte ha dig i mitt liv alls" än säga hur underbar och söt jag är, men tillägga att han inte vill ha ett förhållande just nu med nån. Det första hade krossat mitt hjärta helt, o drömmarna men jag hade inte behövt fundera alls, inte behöva vänta på att ifall...inte haft hopp kvar..men iförsig skulle jag inte kunnat träffa Joe då.
Hur cp:igt det låter börjar jag bli mycket van att höra det senare från killar, men trots detta gör det lika ont, för det betyder ju trots allt, i min översättning: "Du är söt, inget mer. Du är bara vanlig o jag skulle inte få ut nåt från att vara med dig, förlåt, men hoppas du kan vara där o höra om när jag får flickvän o du inte har nån!" Om ni tycker att jag låter bitter har ni tolkat helt rätt, nåt som jag aldrig har varit bra på i hela mitt liv. Jag har jämt misstokat människor, alltid trott att de tyckt om mig när vilken annan idiot som helst skulle se att de inte gör det, o jag pratar inte bara om killar heller..utan alla!
Men för att återgå till det riktiga ämnet så har jag inget val än att vänta och vänta! Vissa kanske tror att jag är dum som bestämt mig för att vänta, men då känner ni inte honom, då har ni aldrig sett honom, pratat med honom. Men exakt hur länge jag orkar vänta får jag helt enkelt se, han är värd att vänta på i år och år! men trots mitt starka självhat inser jag att jag förtjänar bättre än det...så vi får se!
Puss

Texten (bästa bitarna) No Buses- arctic monkeys

Lady where has your love gone?
I was looking but can't find it anywhere.
They always offer when there's loads of love around
But when you're short of some it's nowhere to be found

Her eyes went down and cut you up
There's nothing like a dirty look from the one you want or the one you've lost.

An ache in your soul, is everybody's goal to get what they can't have?

Gud vilken bra text! Alex är verkligen ett geni! snygg också..så snygg så det gör ont!
Fick reda på att en av texterna som jag älskar hände Alex på riktigt..kan inte fatta att nån skulle dumpa honom!!
Låten heter iaf Bigger Boys and Stolen Sweethearts: (små utdrag)

There's always somebody taller with more than a wit.....and her friends think he's fit

You can't measure up, no you don't have a prayer

They've got engaged there's no intention of a wedding, he's pinched your bird and he'd probably kick your head in.

I know you thought she were different and you thought she were nice. but she's not nice she's pretty fuckin far from nice she's lookin at ya funny rarely lookin at ya twice.

He's pinched my bird and he'd probably kick my head in
Said i wasn't sad to see her go, but i was only pretending ya know

(hjärtlös o dum tjej säger jag bara..jaja..lyssna på Arctic Monkeys :P)


jahapp...så blev det måndag igen

Efter en lång, o bitvis skön helg har det nu blivit måndag o jobb dags! Har märkt att om jag är lat på helgen börjar jag längta till att börja jobba igen, så det är en slags försvarsmekanism för mig, bara så att jag inte dör av allt jag måste göra o då det inte finns nåt att göra.
Tog barnen till skolan o insåg varför min vikt bara ramlar av! För det första gör jag skolsaken 4 gånger per dag, samt bär jag deras väskor (som jag förövrigt är helt säker på innehåller tegelstenar! Så jag får konditionsträning samtidigt som jag får styrketräning! Behöver ju nästan inte ens köpa gymkort haha.
Snackade med London hunken hela helgen också o det skulle jag inte ha bytt bort nej.
Fick också mycket goda råd från 2 av mina bästa kompisar, samt insåg för första gången vad en sång jag lyssnat på i några månader handlar om..o det lite roliga är att den passar in ganska bra på mitt liv just nu

(försöker klistra in men icke!)
Arctic Monkeys: No buses
Söndag.......

Sitter just nu på min säng o skriver ett brev, ett brev jag aldrig kommer skicka eller låta nån annan läsa, ett brev till en person, en person som är helt underbar och gullig, söt och sexig!, brev till en person där jag skrivit mina känslor för att försöka tänka klart, för att kunna tänka full stop!
Funderar på att åka buss in till stan, och titta runt lite, väntar bara på min ipod, som förhoppningsvis snart är färdigladdad.
Just i detta tillfälle är det två saker jag längtar till helt enormt, främst för att det är helt underbara saker, men även för att de händer riktigt snart! Dessa två saker har jag redan tjatat om i mången blogginlägg så ni vet säkert vad jag menar, men bara för att klargöra dem samt bara skriva ned dem (för att det är så skönt!!) så är det följande:
1. Mamma och syster kommer till England, jag åker till Scarborough.
2. Jag åker ner till London för att träffa de två underbaraste, gulligaste, sötaste, sexigaste människorna någonsin!!!!

Det var allt för mig just nu, men ni kommer höra av mig snart, mycket snart!

The greatest person alive!

Ville skriva ett inlägg helt dedikerat åt Alicia, för vad tusan skulle jag gjort/göra utan henne?
Hon har hjälpt mig igenom mycket, eller praktiskt taget allt om som gått fel i mitt liv (vilket är väldigt mycket bara på det senaste året, tänker inte gå in i detalj, först o främst för att jag inte vill riva upp gamla sår, men även för att de som borde veta det redan vet), och för detta är jag henne evigt tacksam. Hoppas med hela min själ att hon inte kommer behöva hjälpa mig med mitt trassliga liv/sinne/kärleksliv etc, men tyvärr händer alltid nåt och då känner jag en värme då jag inser att det alltid finns nån som hjälper mig, oberoende om mitt problem är självförvållat och helt enkelt dumt, eller om det är allvarligt.
Älskar dig!

Just wonderful!

åhhh!!! Mitt liv är på topp! Det finns inte tillräckligt med ord för att få er att förstå exakt hur bra mitt liv är just nu! Så därför avslutar jag med detta o låter er gissa varför..
Puss

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hur gör man när killen man tycker om öppet säger att han inte vill ha ett förhållande just nu, nån gång, men just nu bara vill njuta av singellivet  och flörta med svensk tjej (mig) "guiltfree, harmless flirting"
Tro mig, jag tycker också om flörtandet..helt sjukt skönt! Men hur länge kan jag vänta på honom så att säga. Men men...allt kanske ordnar sig för det bästa när jag åker ner till london o träffar honom i "real-life", vi får hoppas det iaf.
Tills dess får jag helt enkelt njuta av "guiltfree, harmless flirting", vill ju för allt i hela världen inte förstöra det :P

be careful what u wish for

Först måste jag bara berätta om ett mycket förödande ögonblick som hände mig typ 5 minuter sen: en man kom o skulle titta på elmätaren, tog typ 5 minuter för mig att komma på hur fan man öppnade garaget..till slut gick det iaf..sen när han gjort sitt o jag skulle stänga garaget gick det inte..jag drog här o jag drog där..men gick inte..så var helt 100 på att jag haft sönder deras garagedörr (hemskickning nån?) men tack o lov gick det till slut..gick sen lite skamset upp till mitt rum med helt rosa kinder.
Men nu äntligen ska jag komma till det viktiga, egentligen är jag lite smått tveksam till att dela med mig av det här..men det är först o främst för min egen skull som jag skriver.
Älskade Joe introducerade mig igår till en av hans kompisar, som jag förövrigt haft en liten crush i ganska länge..men vi pratade nästan hela dagen om allt..o han var jättetrevlig..o så söt...o han bor i london! "bara" 3 timmar härifrån...o nu är jag i en pickle så att säga...för nu gillar jag usa-killen OCH london-killen...o jag vet inte om jag läser nån av dem fel..men jag tror de gillar mig lite också...vill inte såra nån..o vill inte bara välja det lättaste heller..så gaah! vet inte alls! london killen ser lite ut som alex turner (som ni som känner mig väl vet jag tycker är den snyggaste människan på denna planet), men när jag säger det låter det som om jag är ytlig..vilket jag verkligen inte är!! Ni som följt min blogg vet ju också att jag ska ner till London snart för att träffa Joe, kommer ju träffa london-killen då också, så jag träffar ju honom på riktigt mycket tidigare än jag träffar usa-killen..om jag nånsin träffar honom alls...o det är ju det som saknats i de flesta "förälskelserna" så jag får helt enkelt se vad som händer! jaja..behövde bara skriva av mig lite

Uppdatering!!

Pratade med usa-killen idag, väldigt länge! o så trevligt, log hela tiden :)...o det blev lite flörtigt ibland också vilket inte var helt fel nej. På nåt sätt kom vi in på att mitt rum inte hade en dörr, så jag fick vara typ Rapunzel och komma ut genom fönstret, men saken var att jag varken hade långt hår eller en "prince charming", vi löste det, han sa att han mer var som en "joker" (aka gyklare,..tror jag haah) men att det också skulle fungera, o med hårproblemet, han föreslog att jag skulle växa ut mitt hår, men jag fick en briljant idé; han är ju så lång så han skulle ju nå upp utan att dra i mitt hår. Nu när jag läser det så här låter det oerhört sjukt..men jaja.
O sen efteråt pratar jag med älskade Joe, som faktiskt började facebook chat med mig, vilket blev en riktig bra överraskning :)...på nåt sätt berättar jag för honom om usa killen, han säger åt mig att helt enkelt fråga honom om han tycker om mig, vilket ledde till ett snabbt byte av ämne från min sida. (detta samtal frågade jag honom varför jag aldrig kan träffa nån som bor nära, varpå han svarar: "coz ur wierd" hahah tack så mycket :P)
När vi pratar senare igen börjar han med att säga att han precis chattat med usa killen på msn o jag blev lite halvt nervös kan man säga, men lyckligtvis visar det sig att han bara jävlades o ville skrämma mig, vilket han lyckades med. Varför jag älskar Joe vet jag inte..men jag gör det iaf haha. Nädå..han är bäst!!
Ska avsluta nu..fast det är lite för sent...låter som en jävla massa pladder iaf hahaah

Förvirrad!!

Gud varför känner jag så här!?!?!?!?
Jaja...bäst att försöka förklara..har chattat med nån jag inte hade chattat med på jättelänge, från USA....han är rolig och verkligen helt underbar o så konstig så det är skönt....men saken är att han är urgullig o helt underbar! o efter jag pratade med honom första gången på länge kände jag att jag saknade honom o längtade tills jag skulle få chatta med honom igen..o inte på det sättet jag känner efter jag har pratat med en bra kompis..utan på det sättet jag kände efter jag pratade med joe i början..o det här skrämmer mig! verkligen skrämmer skiten ur mig!! för det första bor han i usa, för det andra vet jag inte om jag orkar med att ha såna här känslor för nån annan just nu, eller nånsin alls förresten..ni som känner mig förstår nog varför....men samtidigt är det så skönt att ha såna känslor om nån..han är ju sjukt söt..o han sa att han tycker att jag är söt! hihh..gud jag känner mig som en nybliven tonåring som inte alls har upplevt ett brustet hjärta 2 gånger på 6 månader..o med tanke på att de två gångerna mitt hjärta brast hade avståndet en jävligt stor del i det hela...o det var mellan sverige o england! tänk er då mellan sverige/england o usa!! o titta...jag är fan patetisk..börjar redan "planera" fast det bara är en känsla o jag inte precis har förmedlat känslorna till honom...o so what om han tycker att jag är söt?? jag tycker jättemånga är söta, det betyder inte automatiskt att jag tycker-om-tycker-om dem! Gaaahh! Förvirrad!! tar gladeligen emot råd!!

Nervousness

Rubriken sammanfattar hela mig. Mattekursen börjar imorrn och samtidigt som jag längtar utav bara helsike kan jag inte hjälpa att vara nervös som bara den. Köpte alla min kursmaterial igår och en bok med matte uppgifter och hjälp. När jag kom hem tänkte jag titta igenom boken lite för att se om jag kom ihåg nåt och för att se vad jag hade att förvänta mig. Det var efter denna tittning som nervositeten kom, inte krypandes, utan helt tvärtom, hoppandes med en stor granat på ryggen. Men jag tror, och hoppas innerligt att det går bra bara jag kommer igång med kursen och får träffa lite människor. Men skulle vilja be om en liten tjänst..skulle ni (som läser detta o bryr sig) kunna skänka mig en tanke (med eventuell hållning av valfri tumme) vid 12:30 tiden och fram till 15:00? tro mig, det kommer behövas!
Jaja..bäst att börja min färd mot ungarnas skola, där jag hämtar dem, utbyter ett hej, får bära deras väskor, o sen får gå bakom (eller framför för de går så jääävligt sakta ibland) medans de pratar om sina egna saker o inte skänker mig en tanke. (ett tips till alla: bli inte au-pair om ni inte är helt säkra att ni vill det)
PUSS

Världens mest underbara dag!

Kan inte med ord förklara hur bra den här dagen har varit, men ska försöka iaf.
Allt började egentligen med att prata med maria o joe, två helt underbara personer om jag älskar högt!!
Sen pratade jag med nån annan som jag älskar högt, Alicia.
Åkte till College och skulle skriva in mig, på vägen dit såg jag en buss som det stod "Is This It" på, ni som känner mig och älskar/hatar mig borde känna igen det..skrattade hela vägen till skolan...folk trodde nog jag var konstig haha!
Skrev in mig, o fick reda på att jag skulle betala betydligt mindre än vad jag först trott, så nu har jag pengar att öppna konto o köpa mattesaker imorrn, o kanske även köpa skor och gymkort, åh vad underbart!!
Sen när jag kom hem var föräldrarna helt underbara mot mig, fick mig verkligen att känna mig som en i familjen.
Sen utöver det så vet jag ungefär vad jag vill plugga till, vet exakt vart jag ska plugga, har nästan säkert jobb i sommar, mamma o syster kommer om 3 veckor, jag ska snart åka ner till London o träffa Joe, jag börjar på mattekursen redan på fredag, o allt är bara underbart!!
PUSS!!

Tisdag, du sköna ack du orättvisa!

Lite konstig rubrik måste jag medge, men men, konstig is what konstig does lol.
Hittills har jag tillbringat dagen med att prata med två av mina få, speciella och utvalda lovelies, aka Maria o Joe.
Har tyvärr inte kunnat gå ut på min tänkta promenad då vädret har varit typiskt engelskt, det ser dock ut att ha lättat nu, men vi får se om jag orkar eller väntar med det till senare då jag måste transportera lilla mig till North Trafford College för att skriva in mig på mattekursen samt betala avgiften (inte mindre än 102 pund!!!!) Men det blir värt det då jag, samtidigt om lär mig nåt o ger mig nåt att fylla min tid med, äntligen träffar o förhoppningsvis pratar med andra människor!! Gud vad jag saknar den fysiska kontakten med folk, att kunna titta folk i ögonen när man pratar med dem. Ni kanske tänker, "ja men du jobbar ju med människor hela dagen", jo det gör jag, men jag ser de knappt o samtalen är inte så givande då de mest handlar om vad jag ska göra under dagen eller så, så riktig mänsklig kontakt vill jag ha! Om jag har tur kanske jag får nån kompis, och förhoppningsvis är de sunda, riktiga brittiska människor, vad jag menar med det är att de går på puben på helgerna o kanske bjuder med mig!!! Med risk för att låta som en alkoholist, jag saknar att dricka!! jag saknar gemenskapen av det o jag saknar den härliga, varma känslan jag får av det. Men men..vet ju att jag får uppleva det när jag åker ner till London, ska ju följa med han o hans kompisar ut en kväll,o en sova över naturligtvis då det skulle vara nästintill omöjligt att komma "hem" på kvällen, o idiotiskt att komma hem med den där särskilda lukten i andedräkten o på kläderna.
Nu lämnar jag er alla med ett litet tips från mig, ta vara på allt o alla ni har, för en dag kanske ni inte har det kvar.

Puss!    

Nya planer, nya drömmar!

Insåg igår att det jag har velat bli sen jag var 8-10, d.v.s barnmorska eller barnsköterska, absolut inte är rätt för mig o dessutom gillar jag inte barn lika mycket nu har jag insett också.
Dessa tankar gav mig panik..vad skulle jag bli då? Hela mitt liv har folk avundats mig för att jag ha vetat exakt vad jag ville bli, men helt plötsligt var jag i deras sits, eller deras sits flera år sen.
Tänkte o tänkte..gjorde t.o.m. ett par såna där yrkestest. På det första skulle jag bli ekonom haha! jag hatar allt vad ekonomi är, o min bror påpekade att det är för att jag aldrig haft nån ^^. På det andra stod det att jag skulle bli polis..ännu ett hjärtligt haha! ogillar poliser och har alltid gjort det.
Sen efter lite tänkande och kloka ord från Maria o Alicia hittade jag den perfekta lösningen! Ni som känner mig vet att mitt hjärta alltid har tillhört Scarborough, o saken är att det finns ett universitet där med helt underbara kurser, kurser som jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle bry mig om.
Slutsats: Jag ska jobba klart mina 6 månader (åker hem i Februari isåfall ^^), åka hem, hitta nåt litet jobb fram till september 2009 och sen (om jag blir antagen) åka till Scarborough och bo o plugga där! Mina drömmar börjar äntligen besannas! helt sjukt underbart alltså!!!
YES for lisa!! woop!

WOOP!

Härliga nyheter, helt underbart härliga nyheter!!
Min syster ringde nyss, hon och min älskade, underbara mamma kommer till England den 30:e september!!! Sarah stannar en vecka, medans mamma stannar i en hel månad!! Förhoppningsvis åker de hit till Manchester en liten stund, men jag åker definitivt upp till Scarborough över en helg eller två, skitsamma med kostnaden! Jag ska träffa min underbara älskade mamma så mycket jag kan!! O då har jag ändå hunnit spara ihop ganska mycket pengar så det ordnar sig! Gud!! nu måste jag börja planera på vad jag ska hitta på..måste ju visa henne/dem runt Manchester och så..och bjuda henne (mamma) på olika saker,, typ mat o kläder o allt!!! Min mamma förtjänar endast det bästa o det innebär också att jag skiter i om jag blir fattig på grund av det...hon ska ha allt! Om jag kunde skulle jag ge henne månen, solen o alla stjärnorna! (om ni inte redan märkt det älskar jag min mamma haha)
nu kommer jobbet bli mycket lättare de närmaste veckorna, men det enda jag oroar mig för är hur det kommer gå när de åker hem igen :(..men det får jag inte tänka på nu..bara roliga tankar!
Puss

Appendix 2

Har precis kommit upp från att äta med barnen och titta på tv med dem. Under den tiden kändes det ibland som att jag ville gråta. Pojken var helt ok, men tjejen la små kommentarer överallt som fick mig att känna mig så liten! Jag vet inte om hon menade dem som pikar eller om hon bara sa dem, men det sårade mig! Men sen blir jag sur på mig själv, jag är den vuxna i det sammanhanget, jag ska vara den stora starka som tål kommentarer, jag är ju trots allt nästan 10 år äldre. Så question, varför tog jag åt mig? Varför är jag en sån mes för nån fjuttig kommentar från en 10 åring?

Appendix 1

Ett litet tillägg på mitt tidigare inlägg..det blidde keine promenix då jag helt enkelt inte kände för att gå ut med inte så mycket pengar, mindre fint hår och med en tidspress. Så förhoppningsvis blir promenaden av imorrn med ny energi, fint hår men fortfarande inte så mycket pengar lol.
Jag saknar att använda lol, jag saknar vänner som jag kan se eller röra, jag saknar min familj, jag saknar allt som jag har tagit för givet de senaste 19 åren. Whatever! Jag är en stark, självständig kvinna! (du också alli) just det..jag saknar alli! fast vi har små samtal över msn sakna jag att se henne i skolan varje dag, och saknar att träffas i hennes (non-existant) källare varje lördag tillsammans med de andra 2000 medlemmarna av Is This It? Bäst att inte skriva mer, känner tårarna krypa sakta fram nu.
PUSS världen!

Lördagen den 6:e september

Är ledig nästan hela dagen idag, en stund jag ska tillbringa själv i mitt rum, men också kanske gå ut och fylla på min mobil och gå liten promenix.
Frågades tidigare om jag ville följa med till ett stort köpcenter (skitstort och helt underbart), men jag kan verkligen inte åka, för jag känner mig själv väl och skulle spendera min andra lön alldeles för fort, när jag desperat behöver pengarna till att skriva in mig i mattekursen. Fick 91 pund igår, hade 20 pund kvar från förra lönen och mattekursen kostar 100 pund, så även om min matte suger så inser jag att jag inte kan spendera nåt i helgen, förutom det allra nödvändigaste i.e. 5 pund till mobilen. Jag måste börja vara försiktig med pengar nu, så får inte köpa saker utöver det allra nödvändigaste, typ gym-kort, buss- och metroresor etc..för jag måste börja skicka pengar till pappa för datorn (måste skicka typ 25 pund i veckan för det) o måste börja spara pengar, måste ju ha lite pengar när jag kommer hem igen, men den här gången är inte det jätteviktigt..ska ju ansöka om au-pair jobb i london nästan direkt efter och de jobben brukar vara högre betalt och särskilt då när jag jobbat som au-pair redan och har mer erfarenhet, så då måste jag verkligen spara pengar, men självklart ska jag spara lite pengar den här gången också, men det viktigaste är alltså att betala av datorn. Bara jag börjar så fort jag har möjlighet går det bra..mamma o pappa skulle ju hjälpa mig med att betala av datorn (tro mig..inget "men typ guud..pappa låna mig sitt plastkort typ") så de får väl betala första månaderna o sen börjar jag betala.
Måste bara göra en liten lista på vad jag måste köpa/göra:
-öppna konto
-köpa gym-kort
-köpa skor att gymma i
-skicka pengar till pappa för datorn
-åka ner till London
-köpa födelsedagspresenter och julklappar
-fylla på mobilen
-köp ny iPod

jadu..det är "allt" för nu...men nu ska jag göra nåt annat ett litet tag..typ äta snart! men så fort familjen har åkt för att handla.
PUSS


Förlåt!

Har varit väldigt inaktiv på denna blogg, jag som lovade att hålla alla som bryr sig uppdaterade om mitt nya liv, ett hav bort från mitt trygga men ändå "tråkiga" hemstad. Så förlåt att jag har varit lat!
För att blicka bakåt:
Har varit i Manchester i 2 veckor nu. Mitt humör har växlat mellan upprymdhet och glädje, och nedstämdhet och mycket gråt. Men nu borde det vara lugnt.
Familjen är jättetrevlig, fast ungarna kan vara jobbiga som satan ibland. Om det finns en sak jag inte tål är när barn är "kaxiga" mot mig, då krävs det mycket andning från min sida för att inte slå ner dem eller skrika åt dem.
Mitt jobb i detta hus är att ta barnen till skolan, hämta dem från skolan, stryka kläder, tvätta kläder, vattna blommor, dammsuga samt plocka in disk i diskmaskin. Ganska sköna uppgifter faktiskt, även om det kan vara jobbigt efter jag har gjort mina uppgifter för dagen o sen har ingenting att göra, så ska kanske börja en mattekurs (hatar matte, men är nåt att göra och ger mig en chans att förbättra mina kunskaper) och börja gymma.
Har hunnit åka upp till Scarborough för att hälsa på släkten där, kan inte ens börja beskriva hur skönt det var att se min mormor o moster o alla andra, och att inse att jag kan åka dit igen, typ 1 gång varannan månad, och att det är så nära!
Har ännu inte hunnit, eller haft pengar, att åka ner till London för att träffa Joe, men det längtar jag till nåt enormt.
jaja..ska nog läsa lite och vänta tills mannen i huset har åkt till jobbet innan jag börjar städa lite.
Ha det bäst alla som läser det här. Jag ska bli bättre på att skriva..jag lovar!
Puss från Manchester

RSS 2.0