Sweet 'n' Sour

Sweet: Jag var hemma Hos J igår o samtalet flöt på, var inte alls blyg, vilket inte händer ofta, har bara hänt en gång förut faktiskt, ni kan nog gissa vem jag pratar om. Vi tittade på tv, o sen en film, som jag tittade på genom min luva mestadels hahaha, han drog dock ner luvan hela tiden, så jag såg alla äckliga scener iaf. Men inget hände! kan inte bestämma mig om jag är lättad eller besviken, lättad för att jag inte vill att nåt ska hända innan jag är säker på att det inte bara är en engångsföreteelse o Dominic vet, besviken för att jag tyckte han var snygg som fan o ville pussa honom. Men men, vi får se vad som händer, förhoppningsvis händer det snart :)
Sour: Gick igenom mina gamla myspace och hotmail mail, för att radera lite, o dum som man är, läste gamla mail från Dominic, när han faktiskt tyckte om mig, o ville vara med mig, det slutade i tårar, som fortfarande kommer, o inte riktigt slutar. Vet inte om jag är kär i minnena, eller honom. Om det är minnena gör det inget, kan inte radera minnen, men om jag fortfarande skulle vara kär i honom är det ganska illa, älskar honom, det gör jag, men det är ju ganska naturligt, men att fortfarande vara kär i honom, kan inte vara det! Särskilt inte om jag verkligen vill att nåt ska hända med J, skulle inte vara rättvist mot mig eller honom.


Sticks 'n' Stones <3

borde bli bättre på det här, men känner inte ett stort behov av att skriva, vete fan om det beror på att inget intressant händer i mitt liv (inte sant!!!) eller om jag inte behöver hjälp då jag har sjukt underbara kompisar här som hjälper mig med allt möjligt, säger åt mig när jag är crazy lady (vilket händer ganska ofta) och ger mig råd och tröst när jag behöver, och som går ut och dricker med mig och försöker para ihop mig med killar som jag inte behöver eller bara är där när jag måste berätta oviktiga saker, som får mig att skratta på jobbet, som kramar mig när jag behöver, slår mig när jag behöver och vissa som irriterar mig till den grad att jag vill slå dem, men som jag tillslut förlåter, för det är ju det man gör och livet är för kort att vara sur på folk, man behöver så många bra kompisar man kan i detta liv, annars klarar man sig inte.
I början, när jag flyttade hit, och inte riktigt hade nån hade jag riktig hemlängtan, jag grät och grät, men vägrade ge upp, så jag kämpade och kämpade lite till, och tillslut hittade jag mina bästa kompisar, bästa vänner och helt enkelt bästa människor som jag nånsin hade kunnat hoppas på att träffa.
Ni som läser detta (om nån) kanske undrar varför jag skriver detta, inte för att säga att jag har ersatt er och inte längre behöver er, nej nej, verkligen inte! men helt enkelt för att ni ska veta att jag mår bra, att jag har det bra, att jag överlever!
Jag känner mig äntligen redo för att "move on", det är ingen idé att vänta på att Han kanske eventuellt ändrar sig, nej! Har pratat med J.P. ganska mycket, o tycker om honom och vi ska träffas för en drink på söndag, vilket jag längtar till! men jag har också bestämt mig att ta allt väldigt lugnt, inte som jag har gjort förut, med D, J, P och D, nej denna gången ska jag ta det lugnt, bara ha lite kul, inte fästa mig, inte förvänta för mycket, bara ha kul och se vart det leder.
Men jag kommer aldrig glömma Honom, han kommer alltid, vare sig jag vill eller inte vissa stunder, vara i mitt liv. Bara imorse ringde han och sa att det hade läckt i hans hus och det var vatten överallt på golvet, han hade behövt dra upp hela sovrums golvet, gud vad jag tyckte synd om honom, men ändå skrattade jag, inte för att jag är elak, utan för att det lät så roligt när han berättade. Det är också vad kompisar gör, skrattar när nåt sånt händer.

Har lyssnat på en låt på repeat väldigt många gånger nu, jag fullkomligt älskar den nu, men jag vet att om några dagar, om jag fortsätter så här, kommer jag hata den! men man ska inte grubbla på framtiden, just nu älskar jag den!
Jamie T, Sticks 'n' Stones! lyssna på den om ni kan, jag kommer garanterat göra det!
Lightweight prick!!

Fan fan fan!

Har inte uppdaterat på länge, mest för att jag inte haft tillgång till en dator med internet.
Han gjorde slut med mig en o en halv månad sen, o jag har varit upp o ner, gråter fortfarande o saknar honom som fan, men sen hatar jag honom o vill aldrig mer se honom, men sen går jag tillbaka till att vilja träffa honom hela tiden o älskar honom mer än nåt annat, jag älskar honom sjukt mycket o skulle göra allt för att få honom tillbaka, men jag vill inte riskera att förstöra våran vänskap. Men varje gång jag umgås med honom vill jag bara kyssa o röra honom, det gör ont i mig att inte göra det, men vad kan jag göra!! För att göra det ännu mer förvirrande o smärtsamt, 2 veckor sen, när jag var ute med mina kompisar o var mucho full träffade jag en av Hans kompisar, som jag träffat förut när jag varit ute, när jag fortfarande var med Honom, på kvällen i fråga var jag fortfarande ledsen över allt, o Hans kompis, som vi kan kalla J.P, tröstade mig, o han kysste mig, jag kysste honom tillbaka, o vi har smsat o pratat på msn sen dess, o jag vet inte vad jag ska göra, har inte berättat för Honom, eftersom jag vill ha honom tillbaka samt inte vet hur han skulle reagera, jag känner mig skyldig, jag vet att jag inte borde eftersom det var Han som gjorde slut med mig, men skälet till att jag känner mig skyldig är för att jag fortfarande är kär i Honom, samt att det J.P är nån som han känner, så jag är minst sagt lite fucked up, förvirrad o vet inte riktigt vad jag ska göra. Om nån ens läser detta, snälla säg vad jag ska göra!!!!!!!!!

RSS 2.0