Long time no see

Im back!! typ, lite.
Tänkte ta tillvara på min fria tid, (o fria internet!) o skriva lite blogg. Vet inte om ni saknat mig, hoppas det. jag vet att jag saknat er! o ibland, när det gått tungt har jag behövt er mer än ni kan ana.
Ska försöka sammanfatta lite vad som hänt sen jag kom hit (scarborough):
Dominic blev sjuk o var i sjukhus dagen efter jag kom, så fick inte träffa honom förräns några dagar efteråt. Jag var orolig som fan, som Alicia, älskade Alli, fick höra, lyckligtvis var det inget jätteallvarligt.
Har träffat o umgåtts med hans kompisar, o gått ut o druckit med hans bästa kompis fru o hennes mamma vid flera tillfällen, förr-förra veckan såg vi strippor! nåt som aldrig skulle ha hänt mig i lilla ludvika, tog med en liten "souvenier" från den kvällen, ett sugrör med en penis på..mycket kul! haha.
Jag har fått jobb, i en klädaffär, som jag älskar!!
Jag har gråtit, många många gånger, av hemlängtan som jag får lite då o då, saker som händer (eller inte händer) med Dom, min mormor som är hemsk mot mig etc.
Har varit på bio, med 4 killar, resan ner var intressant minst sagt, vem kunde tro att 4 killar som känt varandra länge kunde ha så speciella samtalsämnen.
Har sett min drömkompis. Typ 35-40, skallig, smal som fan, världens tajtaste jeans, med världens snyggaste ben o röv o världens mysigaste o snyggaste 3-kvarts tröja..så söt!! Önskar bara att jag kunde ta mod till mig att prata med honom.
Helt ärligt finns det inget annat stort att rapportera, jag har bara levt ett "vanligt" liv, eller så vanligt som jag nånsin trodde att jag kunde leva.
Hoppas kunna skriva oftare. Älskar er alla!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Klart vi (jag) saknat dig, mer än du kan ana! Men jag är så glad för din skull att du får vara i England, även om du har lite hemlängtan. Du ska veta att jag är kvar här och redo när helst du kommer för att hälsa på här i Sverige. Glöm inte bort att jag finns här!

2009-04-25 @ 17:57:37
Postat av: Alicia

Älskar och saknar dig Lis! Och hör bara av dig när du vill, hur du vill <3 Tänker på dig jämt!

2009-04-26 @ 00:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0