porno-ography makes me go hyper

Vill vara i Scarborough nu!!! Inte om en vecka o nån dag...nu!! Men tyvärr funkar inte det...då jag fortfarande har mitt jobb o trevliga kompisar som kommer på besök =)

På tal om mitt jobb..fan vad jag kommer sakna familjen! Vill inte tänka på att jag snart ska lämna dem..visst har det varit lite svårt för mig..o ni har ju hört mig bitcha om jobbet..men när det kommer till kritan har de varit en bra familj....men att vara nära Dominic väger upp, plus mycket, jävligt mycket till. Känns så overkligt! kommer nog inte fatta förräns jag sitter på tåget, nej kommer nog inte fatta förräns jag har träffat honom igen, nej kommer inte fatta det förräns jag vaknar på morgonen dagen efter. Vart jag vaknar vet jag inte än...men oavsett vart kommer jag nog inte fatta det förräns jag vaknat, ätit frukost och riktigt vaknat till, eller nej..fan..jag vet inte när jag kommer inse att jag är där, med ingen riktig tidsgräns för en gångs skull. Jesus!!! jag åker dit! jag ska åka dit! jag har möjligheten att stanna där hur länge jag vill!! Vara nära Min Dominic, vara nära Min Mormor, vara nära Mitt hav!! gahh! att kunna vakna varje morgon o gå ner till beachen, bara sitta där (med risk att frysa arslet av sig) o titta på människor. Åh att promenera i Scarborough är det mest underbara som finns. o eftersom jag kommer behöva spara på allt jag kan så blir det mycket promenixer för mig..vilket är bra för mitt välmående också..måste bli lite vältränad!! särskilt eftersom han vill bli extra mycket vältränad måste jag väga upp det lite..skulle se konstigt ut (eller det gör det redan tycker jag :P) med en lång, muskulös, skitsnygg kille med sin korta, lite knubbiga flickvän..så jag måste!!!

Insåg nyss att jag måste ringa min moster nån gång i veckan för att säga när jag kommer o så...så jag inte kommer helt oanmäld..inte rätt--så jag måste ringa! jag måste också till banken för att sätta in pengar o byta adress, nån gång måste jag också börja packa..men eftersom jag inte riktigt har så mycket mer än jag kom hit med borde det gå snabbt..men packa måste jag! o städa rummet! o inte så mycket mer faktiskt, måste också ringa om det där jobbet imorrn!!! får inte glömma! börjar få lite panik o ångest nu!!! men *deep breaths* det kommer ordna sig! om man vill nåt tillräckligt mycket o också kämpar hårt för det så blir allt bra, det vet jag! är så glad just nu! o så längtansfull! men oj vad svårt det kommer bli att vara pank typ...inte köpa småsaker, som jag gjort alldeles för mycket av hela mitt liv..nu måste jag verkligen hålla hårt i pengapungen! måste överleva med allt vad det innebär! jag måste lära mig leva på minimum! suck! men jag måste för att ha chansen att få allt jag nånsin velat!!

måste iaf gå o lägga mig, för att börja jobba sista riktiga veckan..gaaaahh! ingen panik!!! s'all good!

Natt! o puss till alla som faktiskt läser den här skiten :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0